Împreună pentru Ucraina

Pachetul „Împreună pentru Ucraina” este disponibil, iar 100% din valoarea fără TVA a acestuia va fi donată pentru ajutorarea refugiaților din Ucraina.

Toți furnizorii noștri au răspuns pozitiv apelului nostru la solidaritate si au donat toate ingredientele necesare pentru 1000 litri de bere – adică 1000 pachete de 3×0,33 l.

Mulțumim Soufflet pentru malț, MRG pentru hamei, Fermentis pentru drojdie, TC Rom Glass pentru sticle, Diada pentru cutiile printate si Romprix pentru etichetele personalizate.

Tazz ne va ajuta cu eliminarea comisionului perceput noua pentru distribuția la București si Sibiu, astfel ca întreg lanțul de producție din câmp până în pahar este acoperit de aceasta solidaritate.

Dar nimic din toate acestea nu va fi posibil fără VOI, Clienții noștri, care veți putea cumpăra cei 1000 litri de bere, aducând-vă aportul vostru suplimentar în lanțul de valoare => prețul pachetului este cu 5 lei mai mare decât al produsului nostru similar (pachetul de 3×033 l SB Blondă) pentru a maximiza valoarea ajutorului nostru colectiv!

Fiind vorba de o campanie caritabilă credem că se cuvine să oferim o transparentă totală asupra sumelor colectate.

Prietenii de la theCluster au făcut o pagina pe site-ul nostru în care vom actualiza numărul de pachete vândute si tot aici vom posta OP-urile cu transferurile către Crucea Roșie, filiala Sibiu – click pe imaginea de mai jos:

 

Împreună pentru Ucraina

 

 

Evenimente similare

 • Vizită cu degustare la Berărie

  Te așteptăm împreună cu echipa ta în Mărginimea Sibiului să descoperi Berăria SB unde poți îmbina momentele de business cu cele de convivialitate. Vizita de berărie cu explicarea procesului de productie se finalizează cu degustarea celor 4 beri pe care le producem. În apropiere exista multiple opțiuni de cazare și putem organiza catering de calitate […]

 • Împreună pentru Ucraina

  Pachetul „Împreună pentru Ucraina” este disponibil, iar 100% din valoarea fără TVA a acestuia va fi donată pentru ajutorarea refugiaților din Ucraina. Toți furnizorii noștri au răspuns pozitiv apelului nostru la solidaritate si au donat toate ingredientele necesare pentru 1000 litri de bere – adică 1000 pachete de 3×0,33 l. Mulțumim Soufflet pentru malț, MRG […]

 • Cea mai faină berărie din Sibiu vine la București

  Aproape de tine, in Veranda Mall, lângă zona Food Court, cu acces direct din parcare, te așteptăm în curând cu berea SB la rece!

 • Berea SB e disponibila si in reteaua SIMPA

  De la sibieni pentru sibieni: Berea artizanala SB vine mai aproape de tine prin reteaua magazinelor SIMPA Sibiu.

  Sibiu

 • Turul Ciclist al Sibiului

  iulie 3, 2019

  SB Bere Artizanală din Sibiu este partener al evenimentului "Turul Ciclist al Sibiului" ediția 2019

  Sibiu