Lansare site oficial – Berăria Artizanală Sibiu

Berăria Artizanală Sibiu vrea să se întoarcă la misiunea de început a lucrurilor meșteșugite: simplu și bun. După 12 ani petrecuți în multinaționale, Cosmin Șoaită s-a hotărât să devină antreprenor și să își deschidă propria micro-berărie artizanală. Ideea a avut nevoie de 3 ani de fermentare pentru a deveni realitate. În timpul acesta, Cosmin a studiat în detaliu echipamentele de producție și a făcut cursuri de pregătire la Institutul Francez al Maltului și Berii din Nancy, o instituție reper în domeniul berii, urmate de un stagiu scurt în Belgia la Malterie du Chateau.

În data de 12 decembrie, Berăria Artizanală Sibiu își lansează site-ul oficial, un spațiu virtual în care te așteptăm cu drag pentru comenzi sau pentru a afla părerea ta despre afacere și despre „mândrele” noastre.

Berăria Artizanală Sibiu, sub brandul SB produce la Săliște patru sortimente de bere artizanală: Blondă, Brunetă, Roșcată și Platinată. Din apă pură din Mărginime, cu ingrediente atent selecționate și multă măiestrie se făurește o bere după metode tradiționale: nepasteurizată, nefiltrată și nu în ultimul rând naturală.