Târgul Internațional de Turism de la Berlin

Programul Sibiu Regiune Gastronomică Europeană 2019 a adus bucatele sibiene cu gust de poveste la Târgul Internațional de Turism de la Berlin.

Consorțiul Sibiul Regiune Gastronomică Europeană 2019 a organizat astăzi o degustare de produse sibiene la Târgul Internațional de Turism de la Berlin, la invitația și în standul Ministerului Turismului.

Bufetul a cuprins produse sibiene de la Lactate Seviș, Bătrânu’ Sas, Carmangeria Mangalița de la Racovița, Carmangeria Cristea Gura Râului, brânză de burduf de la Râu Sadului, unt din Mărginimea Sibiului, legume, murături și pâine de la producători locali, păstrăv afumat, iar la desert hencleș, plăcinte cu mere și cu prune.

Bufetul a fost asezonat cu vinurile Gorgandin, berea artizanală (1717, Bere Sibiu, Eco-Zen, Nembeer, Urban Brewery) și țuică de prune și de pere pădurețe de la Michael Weisz.

Bufetul a fost pregătit de o echipă de bucătari, condusă de Radu Zărnescu, din care au făcut parte și Marius Greav de la The Gallery și Vasile Bădilă de la centrul de evenimente Șelimbăr.

Aproape 600 de persoane au apreciat savoarea deosebită a produselor sibiene, având parte de un aperitiv la bucatele pe care le pot degusta anul acesta în Sibiu, Regiune Gastronomică Europeană 2019.

Evenimente similare